vacatures

Wij zijn PEQ Perfect en Quick packaging een solide bedrijf, sterk in de handel van verse groenten en fruit, perfect verpakt naar de wensen van de klant en stipt op tijd geleverd. Gewoon vanuit de Lier gevestigd in het Westland.

Orderpicker

De Functie:

Onze orderpickers hebben en houden alles netjes op een rijtje. Dat bedoelen we heel letterlijk. Samen met je directe collega’s stel jij als onze nieuwe orderpicker namelijk orders samen en zorgt ervoor dat ze klaar staan om naar onze klanten te gaan. Dat doe je met een elektrische pompwagen waarmee je opgewekt door ons pand rijdt, groente en fruit in onze loods verzamelt en vervolgens stapelt op pallets. Op de door jou samengestelde pallet plak je ook de juiste stickers en etiketten. Je houdt ondertussen scherp in de gaten of alle groente en fruit nog dagvers zijn, zoals we eisen in onze hoge kwaliteitsnormen.

Wat breng jij mee?

Je collega’s hebben een gezonde passie voor groente en fruit. Jij hopelijk ook. Ook houd je ervan altijd bezig te zijn en in beweging te blijven. De hele werkdag door blijf je stipt. Je voelt je op je gemak in een team en communiceert tijdig met je collega’s. Je spreekt en schrijft Nederlands, maar kunt jezelf ook verstaanbaar maken in het Engels, zodat je bijvoorbeeld ook met chauffeurs een woordje kunt wisselen.

Voor de volledige Orderpicker vacature klik hier

Medewerker Stickeractiviteiten

De Functie:

Het op de correcte manier labelen van groente en fruit is een essentiële stap in proces van import en export van verse groente en fruit. Onze medewerkers stickeractiviteiten zijn verantwoordelijk voor het maken en verwerken van alle benodigde stickers op de verpakkingen van producten en emballage. Op zo’n label staat bijvoorbeeld uit welk land het stuk groente of fruit afkomstig is, welke klasse het heeft, wat de maat is en tot wanneer het uiterlijk houdbaar zou moeten zijn. We hebben veel verschillende klanten. Iedere klant heeft weer zo zijn eigen eisen en wensen over hoe een label of sticker eruitziet en wat erop staat. En natuurlijk moeten alle stickers en labels aan wettelijke eisen voldoen.

Wat breng jij mee?

Je werkt graag, goed en veel op de pc. Daar heb je dan ook de nodige ervaring mee. Je spreekt en schrijft prima Nederlands. Ook kun je goed overweg met moderne softwarepakketten waarmee we de labels en stickers maken. Je weet van wanten op het gebied van administratie en kunt je prima verstaanbaar maken in het Engels. Je werkt zelf overigens ook zeer precies en nauwkeurig. Daarnaast heb je kennis over de regelgeving van etiketten en kistkaarten. Of je bent bereid die kennis zo spoedig mogelijk op te doen.

Voor de volledige medewerker stickeractiviteiten vacature klik hier

Heftruckchauffeur

De Functie:

Onze heftruckchauffeurs zijn –net als alle andere collega’s overigens- onmisbaar in ons bedrijf. Het zijn echte kilometervreters. Het verpakken van groente en fruit is een enorme logistieke operatie. Onze heftruckchauffeurs zijn belangrijke schakels in dit prachtige proces.

Wat breng jij mee?

Dat je veiligheid vooropstelt. Onze heftruckchauffeurs werken volgens de FIFO-methode. First In, First Out dus. Je transporteert allerhande groente en fruit door onze bedrijfshal. Daarnaast zorg je ervoor dat onze koelcellen er netjes verzorgd bij staan. Voor verschillende andere werkzaamheden, sta je open en draai je je hand niet om.

Voor de volledige Heftruckchauffeur vacature klik hier