vacatures

Wij zijn PEQ Perfect en Quick packaging een solide bedrijf, sterk in de handel van verse groenten en fruit, perfect verpakt naar de wensen van de klant en stipt op tijd geleverd. Gewoon vanuit de Lier gevestigd in het Westland.

Junior Teamleider Productie

De Functie:

Je gaat aan de slag in een team met collega’s die jou de fijne kneepjes van het vak zullen leren. Samen met een ervaren Teamleider Productie ga je de werkvloer op om met behulp van een elektrische pompwagen alles klaar te zetten bij de productielijnen.

Na een inwerkperiode ga je zelfstandig de producten aan- en afrijden. De Teamleider Productie zal je dan alleen nog begeleiden en coachen wanneer nodig. Je leert de specifieke klantwensen kennen, zodat de klant optimaal bediend wordt. Samen met jou gaan wij er alles aan doen om jou binnen een jaar zelfstandig een productielijn te laten aansturen.

Voor de volledige vacature klik hier

Ervaren Teamleider Productie

De Functie:

Na een gedegen inwerktraject ga je aan de slag als ervaren Teamleider. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van één of meerdere productielijnen.

Je zorgt ervoor dat de klant optimaal bediend wordt. Je bent op de hoogte van de specifieke klantwensen zodat de klant optimaal bediend wordt.

Voor de volledige vacature klik hier

Orderpicker

De Functie:

Als Orderpicker ben je, samen met jouw directe collega’s, verantwoordelijk voor het samenstellen en verzendklaar maken van onze verkooporders. Met behulp van een elektrische pompwagen verzamel je de juiste producten in de juiste aantallen, stapelt deze op de pallet en voorziet deze van stickers of etiketten. Uiteraard houd je hierbij scherp in de gaten dat de producten voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Naast deze hoofdtaak verricht je nog een aantal aanvullende werkzaamheden: van het intern transporteren van goederen en het tellen van voorraden tot het schoonhouden en opruimen van werkruimten en koelcellen. Wij verwachten een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid, die in staat is om na een gedegen inwerkperiode zelfstandig zijn taken uit te voeren.

Voor de volledige vacature klik hier

Medewerker Stickeractiviteiten

De Functie:

Als Medewerker Stickeractiviteiten heb je de verantwoording voor het maken en verwerken van alle benodigde stickers op onze verpakte producten en emballage. Correcte informatie zoals land van herkomst, klasse en maat etc. zijn van essentieel belang.

Elke klant heeft zijn/haar eigen specifieke wensen rondom de

lay-out en inhoud van de sticker. Uiteraard zijn er ook wettelijke vereisten waar rekening mee gehouden dient te worden. Naast deze hoofdtaak voer je alle overige voorkomende werkzaamheden uit.

Voor de volledige vacature klik hier

Heftruckchauffeur

De Functie:

Als Heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks transporteren van de diverse goederen bij PEQ.

Dit houdt in het op orde houden van de diverse koelcellen door middel van de FIFO-methode (First In First Out). Uiteraard zorg je er ook voor dat de koelcel er netjes en verzorgd bijstaat. Ook sta je er voor open andere voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

Voor de volledige vacature klik hier

Keurmeester Fulltime

Dit ga je doen:

Jij bent verantwoordelijk voor het keuren van aangevoerde partijen paprika, tomaat en komkommer op de voor producten geldende kwaliteitsaspecten, om ervoor te zorgen dat ingekochte producten voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de onderneming, dan wel aan de kwaliteitsafspraken met de afnemers. Je controleert producten, voert kwaliteitscontroles uit, adviseert en controleert de temperatuur in de koelcellen. Je bespreekt bevindingen met de halchef en commercie.

Je verzorgt alle administratieve formaliteiten die verband houden met het keuringsproces en daar op volgende acties. Je spreekt medewerkers aan op onoordeelkundig behandelen van producten en je instrueert en begeleidt personen die in opdracht producten uitzoeken.

Dit vragen we van jou:

Wij zien graag dat jij gevoel voor kwaliteit hebt en de geldende kwaliteitsnormen bewaakt. Je bent flexibel en servicegericht. Je bent een organisatietalent en hebt teamspirit. Jij zal de voorschriften naleven voortvloeiende uit Kwaliteit & HACCP, Arbo, Veiligheid en het huisreglement. Jij steekt graag de handen uit de mouwen, bent leergierig en wil graag doorgroeien binnen een organisatie.

Dit breng jij mee:

Je hebt MBO werk- en denkniveau en uitgebreide branche- en productenkennis. Je hebt kennis van en ervaring in het werken in een commerciele omgeving. Je hebt een positieve werkhouding, een gezonde dosis ambitie en een flexibele instelling. Je bent resultaatgericht en stressbestendig.

Wat kunnen wij jou bieden:

 

Een jong en ervaren team van fijne collega’s om mee samen te werken. Ontwikkel- én doorgroeimogelijkheden door middel van opleiding, training en ervaring. Je krijgt een marktconform salaris met 26 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Als je wilt, krijg je ook, elke week, een goed gevulde groente- en fruitmand tegen een vaste lage prijs. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging die jaarlijks een topfeest organiseert.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie bel je met Marc Vriesen, Operationeel Manager Tel: 0174 510 716.

Jouw sollicitatie stuur je per e-mail voorzien van jouw motivatie en cv naar hr@peq.nl.

Voor meer bedrijfsinformatie: www.peq.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Voor de volledige vacature klik hier