vacatures

Wij zijn PEQ Perfect en Quick packaging een solide bedrijf, sterk in de handel van verse groenten en fruit, perfect verpakt naar de wensen van de klant en stipt op tijd geleverd. Gewoon vanuit Maasdijk gevestigd in het Westland.

Medewerker Labeling

 

De functie:

Het op de correcte manier labelen van groente en fruit is een essentiële stap in proces van import en export van verse groente en fruit. Onze medewerkers labeling zijn verantwoordelijk voor het maken en verwerken van alle benodigde stickers op de verpakkingen van producten en emballage. Op zo’n label staat bijvoorbeeld uit welk land het stuk groente of fruit afkomstig is, welke klasse het heeft, wat de maat is en tot wanneer het uiterlijk houdbaar zou moeten zijn.

We hebben veel verschillende klanten. Iedere klant heeft weer zo zijn eigen eisen en wensen over hoe een label of sticker eruitziet en wat erop staat. En natuurlijk moeten alle stickers en labels aan wettelijke eisen voldoen.

Wat breng jij mee:

Je werkt graag, goed en veel op de pc. Daar heb je dan ook de nodige ervaring mee. Je spreekt en schrijft prima Nederlands. Ook kun je goed overweg met moderne softwarepakketten waarmee we de labels en stickers maken. Je weet van wanten op het gebied van administratie en kunt je prima verstaanbaar maken in het Engels

Voor de volledige Medewerker Labeling vacature klik hier