Samen leveren we een topprestatie

Al zeggen we het zelf: in het seizoen voor paprika’s en komkommers leveren we een topprestatie. Hierbij is veel mogelijk. We verpakken partijen van een aantal pallets tot complete vrachten

 

““Als het bij ons de deur uitgaat, kun je ervan uitgaan dat het aan alle specs voldoet.”

– PEQ

Onze roots
vandaag de dag

We doen wat we zeggen

Perfect & Quick, dat is de manier waarop wij graag werken. Paprika’s verpakken is onze specialiteit. Daarnaast bieden wij ook komkommers aan, net als de paprika’s uiteraard grotendeels van onze vaste telers met wie we al jarenlang samenwerken. We laten niets aan het toeval over en voldoen bij het verpakken van deze mooie, gezonde producten altijd aan alle vereiste specificaties. Dat is een absolute basismentaliteit bij PEQ. Een gemaakte afspraak is voor ons heilig. Eén ding is helder: als we het doen, dan doen we het goed: Perfect & Quick.

Flexibel en betrouwbaar

We werken met een vaste kern medewerkers, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde flexkrachten die goed op elkaar zijn ingespeeld. Samen vormen we een hecht team. Dat maakt ons flexibel en betrouwbaar. We denken in oplossingen, schakelen altijd snel en maken optimaal gebruik van onze uitstekende interne logistiek. In de winter hebben we de mogelijkheid voor op- en overslag van verschillende AGF-producten. Deze kunnen we naar wens natuurlijk ook verpakken of ompakken.

Ervaring en toekomst

Met het verpakken van AGF-producten hebben we jarenlange ervaring. Wij bieden u alle gewenste verpakkingen paprika’s in flowpack en foodtainer. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in het sealen van komkommers. Onze machines kunnen verschillende soorten flowpack-verpakkingen maken en komkommers sealen. Dankzij onze verhuizing naar Maasdijk kijken we met nog meer vertrouwen in de toekomst. Ons nieuwe pand is van de modernste faciliteiten voorzien. Dat zorgt voor een optimale logistiek waarin we veel bewegingsvrijheid hebben. Dankzij duidelijke structuren, leveren we de hoogste kwaliteit.